ارسال پاسخ 

رتبه موضوع:
  • 48 رای - 3.4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دنیای سوفی - رمان فلسفی
نویسنده پیام
!!AFLATOON!! آفلاین
در آغاز فعالیت
*

در آغاز فعالیت
پست‌ها: 21
اعتبار: 0
تشکر ها: 155
131 تشکر شده در 21 ارسال
ارسال: #1
دنیای سوفی - رمان فلسفی
کتاب" دنیای سوفی " تاریخ فلسفه و مفاهیم فلسفی را به شلل قابل فهم برای نوجوانان ، آن هم در قالب یک داستان فوق العاده جذاب و زیبا بیان می کند .
نویسنده ی کتاب ، یاستین گاردر ، فیلسوف و نویسنده ی نروژی است که به جز دنیای سوفی چند رمان فلسفی دیگر هم نوشته است .
دنیای سوفی مسائل پیچیده فلسفه را باز میکند و به صورت قابل فهم برای نوجوانان و جوانان (ساده) بیان می کند و مخصوصا برای کسانی که به تازگی به فلسفه روی آورده اند ( مثل خودم ) میتواند منبع بسیار ارزشمندی باشد . 288
امضاء داناترین فرد کسی است که میداند که نمیداند ... سقراط
26-11-1389 04:03 ب.ظ
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط: Andishvar , Heidegger , هانا , Filsoof Badazin , mahdi , صبا , فیلوسوف ذاهب , آشنا , سماء , در مدار ولایت , مهاجر , behnum
Heidegger آفلاین
کاربر ارزشمند

کاربر ارزشمند
پست‌ها: 1,828
اعتبار: 41
تشکر ها: 17147
8534 تشکر شده در 1905 ارسال
ارسال: #2
RE: دنیای سوفی - رمان فلسفی
به نام خدا
سلام

ممنون که این کتابو معرفی کردید. لطفا اگه بازم از این کتابا می شناسید، اسمشونو بگید که ما هم استفاده کنیم.
امضاء
بالای تخت یوسف کنعان نوشته اند:

هر یوسفی که یوسف زهرا(س) نمی شود.
26-11-1389 06:29 ب.ظ
بازدید از وبسایت این کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط: Andishvar , Filsoof Badazin , mahdi , صبا , !!AFLATOON!! , آشنا , سماء , در مدار ولایت , مهاجر
Filsoof Badazin آفلاین
کاربر ارزشمند

کاربر ارزشمند
پست‌ها: 1,457
اعتبار: 27
تشکر ها: 8204
7492 تشکر شده در 1591 ارسال
ارسال: #3
سلام.منم میخواستم تاکید کنم که رمان فلسفی دنیای سوفی خیلی عالیه.هرکس نخونده بخونه.چون اصلا خسته کننده و غیر قابل فهم نیست.بلکه خیلی هم قابل فهم و جذابه و خواننده رو به دنبال خودش میکشونه.اگر هم کسی در فلسفه صفر باشه،بازم میتونه این کتاب رو بخونه و بفهمه.من خودم این کتاب رو زمانی که دانش آموز بودم به پیشنهاد یه استاد خیلی خوب (که خدا حفظشون کنه)خوندم.
دوستان توجه داشتند؟همه ی اینا رو گفتم فقط واسه اینکه بگم من این کتابو خوندم.666644
به قول یکی از دوستای عزیزم حالا یه کتاب خوندما104
امضاء گاهی خدا انقدر صداتو دوست داره
که سکوت میکنه
تا تو بارها بگی
خدای من
27-11-1389 01:56 ق.ظ
 تشکر شده توسط: mahdi , صبا , !!AFLATOON!! , Heidegger , Andishvar , آشنا , سماء , در مدار ولایت , مهاجر
صبا آفلاین
کاربر

مدیر آزمایشی
پست‌ها: 815
اعتبار: 52
تشکر ها: 2380
5278 تشکر شده در 850 ارسال
ارسال: #4
به نام خدا

سلام

بله من هم در حال حاضر در حال خواندن این رمان لذت بخش هستم... این رمان در واقع یک کلاس آموزش فلسفه غرب است و دایره شاگردان اینکلاس از معروفترین فیلسوفان معاصر هم فراتر رفته است. این رمان در زندگی یاستین گوردر نقطه عطفی به حساب می آید، به 50زبان دنیا ترجمه شده و پرفروش ترین کتاب در سال 1995 در جهان می شود... و حتی از روی این رمان فیلمی هم به کارگردانی اریک گوستاوسون ساخته شد. هزینه ساخت این فیلم ۷۰ میلیون کرون نروژ برآورد شد که بزرگترین و پر هزینه ترین پروژه سینمایی تاریخ نروژ بود...

نکته مهم اینکه اگر خواستید این کتاب را تهیه کنید بهترین ترجمه اش از مهرداد بازیاری برای نشر هرمس است که خیلی ترجمه روان و خوبی است. اقای بازیاری به دلیل ترجمه بیشتر آثار گوردر در ترجمه آثار ایشون متبحر شدند.

برای اطلاعات بیشتر در مورد این کتاب و نویسنده این کتاب می تونید به لینک زیر که مطالب بالا از آن نقل شده مراجعه کنید...

http://www.ketabkhar.ir/adabiat/sarashpaz2/

البته من ترجمه آقای حسن کامشاد را می خوانم از انتشارات نیلوفر...

اگر فرصت کردید-و حتی نکردید- این کتاب رو حتما بخونید!!!
التماس دعا
امضاء تقدیر چنین بود که در دایره عشــق
یک منطقه کوچک بحران زده باشم
29-11-1389 09:24 ب.ظ
 تشکر شده توسط: Andishvar , Heidegger , فیلوسوف ذاهب , mahdi , Filsoof Badazin , آشنا , سماء , در مدار ولایت , مهاجر
Heidegger آفلاین
کاربر ارزشمند

کاربر ارزشمند
پست‌ها: 1,828
اعتبار: 41
تشکر ها: 17147
8534 تشکر شده در 1905 ارسال
ارسال: #5
به نام خدا
سلام

از دوست گرامی صبا تشکر میکنم.
این سایتی که لینکشو گذاشتند خیلی خوب بود و به درد من که خورد.

بازم ممنون
امضاء
بالای تخت یوسف کنعان نوشته اند:

هر یوسفی که یوسف زهرا(س) نمی شود.
30-11-1389 02:32 ب.ظ
بازدید از وبسایت این کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط: صبا , Filsoof Badazin , آشنا , سماء , مهاجر
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

علاقه مندی ها
درباره ما
امکانات وبسایت

زمان کنونی: 29-02-1392, 09:14 ق.ظ
طراحی توسط: فیلسوفان جوان
تــرجمـه شده توسط: mybb.cc و Www.My-BB.Ir
قدرت گرفته از: MyBB 1.6.10